Veelgestelde vragen BPV-plaza

Hoe kom ik ook alweer op BPV plaza?

 

Via www.bpvplazawb.nl.

 

U kunt dan inloggen met uw volledige e-mailadres en wachtwoord.

 

Hoe zie ik welke studenten bij mij zijn geplaatst?

 

Klik op vraag en aanbod, plaatsingen, verversen

U ziet dan alle studenten die bij U hun BPV komen volgen. In het plaatsingsmenu kunt U als U wilt selecties maken naar locatie, periode, niveau of andere kenmerken.

 

Welke gegevens van studenten kan ik inzien?

 

Het overzicht toont de bij u geplaatste studenten per groep, periode en locatie. U kunt de NAW-gegevens van de student inzien alsmede telefoonnummer. Bij de meeste studenten is ook het e-mail adres van school zichtbaar.

 

Hoe krijg ik de plaatsingsgegevens in een handig Excel overzicht?

 

Wanneer U op de tekst exporteren (onder de knop verversen) klikt, vindt u een overzicht met gegevens die U kunt aanklikken. U kunt vervolgens de velden aanklikken die U wilt zien. Let op, niet alle velden zijn gevuld, dit is afhankelijk van de gegevens die wij hebben ontvangen. U klikt op selecteren en opent het bestand of U slaat dit op, op Uw computer.

 

Hoe geef ik aan hoeveel BPV-plaatsen ik beschikbaar heb?

 

Ga naar het scherm vraag en aanbod, capaciteit, beheer en vraag het formulier op (zie hierboven). Onder het kopje aantal plaatsen kunt U opgeven hoeveel plaatsen U beschikbaar heeft voor elke groep. Bij opmerking stagebedrijf kunt U bijvoorbeeld de afdeling of specifieke kenmerken vermelden. Als alles is ingevuld dan kunt U onderaan de pagina bij het blokje met geselecteerd kiezen uit opslaan of opslaan met e/mailwijzingen (U ontvangt dan zelf een mailtje met Uw opgave). Vervolgens klikt U op uitvoeren. RBB ontvangt dan uw gegevens.

 

Op welke manier kan ik plaatsen die niet ingevuld zijn omzetten naar bijvoorbeeld eerstejaars plaatsen voor studenten die later starten?

 

Via het scherm plaatsingen kunt u zien van welke stageroute studenten geplaatst zijn. In het scherm capaciteit, beheer kunt u vervolgens de stagecapaciteit die niet is benut op 0 zetten en weer invullen bij een andere stageroute. Neem bij twijfel even contact op met ons.